Abonnement & konto

Muligheden for at købe et abonnement på Kaspersky appen i Google Play er i øjeblikket ikke tilgængelig for brugere i Rusland. Det skyldes, at Google Plays faktureringssystem for brugere i Rusland er sat på pause. Hvis du er i Rusland, kan du købe et årligt abonnement på Kasperskys websted. Vi arbejder i øjeblikket på andre købsmuligheder og vil holde dig opdateret. Tak, fordi du blev hos os!

Et abonnement er købet af retten til at bruge programmet i overensstemmelse med specifikke parametre (f.eks. abonnementets udløbsdato, antal enheder). Du kan bestille et abonnement fra en tjenesteudbyder, for eksempel Google Play, Huawei AppGallery eller en anden onlinebutik. Du kan administrere dine abonnementer via din personlige konto i udbyderens services. Hvordan dette gøres, afhænger af serviceudbyderen. Her er f.eks. instruktionerne til Google Play og Huawei.

Når du abonnerer, kan du blive tilbudt en nedsat pris i nogen tid. Denne rabat kan kun ydes en gang og gælder kun i den angivne periode. Når denne periode udløber, vil du blive opkrævet det normale abonnement gebyr for den plan, du har valgt.

For at bruge Kaspersky-appen på et abonnement er du muligvis nødt til at logge på My Kaspersky i Kaspersky-appen og aktivere abonnementet.

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et abonnement med automatisk fornyelse, vil automatisk blive fornyet i slutningen af hver abonnementsperiode, indtil du opsiger det (så længe rettidig forudbetaling til din tjenesteudbyder er foretaget). Et manuelt fornyet abonnement skal fornyes ved slutningen af hver abonnementsperiode.

Når et abonnement udløber, får du muligvis en henstandsperiode, hvor programmet fortsat virker fuldt ud. Hvis du ikke fornyer abonnementet inden for henstandsperioden, vil Kaspersky-appen skifte til den begrænsede version.

Afhængigt af abonnementsudbyderen kan de tilgængelige muligheder for administration af abonnementet variere. Derudover får du muligvis ikke tildelt en periode til at forny dit abonnement.

For at annullere dit abonnement skal du kontakte den serviceudbyder, som du købte Kaspersky-appen fra.

Når du køber et abonnement til Kaspersky-appen til Android, annullerer det ikke dine øvrige abonnementer, der inkluderer Kaspersky-appen. For at undgå yderligere udgifter skal du sørge for, at du har annulleret eller deaktiveret automatisk fornyelse af abonnementer, du ikke skal bruge.

Anullér et abonnement på Kaspersky-appen til Android eller skift til manuel fornyelse:

1. Gå til din personlige kontoside på tjenesteudbyderens websted.
  2. Kontrollér, om der er aktive abonnementer, som omfatter Kaspersky-appen.
  3. Anullér eller deaktivér automatisk fornyelse af abonnementer, som du ikke har brug for.

Prøveabonnement. Når du køber et abonnement, der fornyes automatisk, kan du få en prøveperiode, hvor du kan bruge alle app-funktioner gratis. Denne prøveperiode kan kun tildeles én gang.

Hvis du køber abonnementet i Google Play Store eller Huawei Store, vil Google Play Store eller Huawei Store automatisk debitere dig i henhold til det abonnement, du har valgt, når prøveperioden udløber.

Hvis du annullerer dit abonnement i prøveperioden, kan du kun bruge appfunktionerne gratis, indtil prøveperioden udløber.

Prøveperioden og automatisk fornyelse af abonnement kan være utilgængelige i Indiens territorium.

Hvis du har et aktivt abonnement på Kaspersky VPN, kan du bruge det i den selvstændige app Kaspersky VPN Secure Connection eller i Kaspersky-appen. Du skal tilføje et abonnement til din My Kaspersky konto og logge ind på My Kaspersky i appen. Abonnementet vil automatisk blive anvendt på enheden, hvis enhedsgrænsen under abonnementet ikke er nået.

I dette afsnit

Aktivering af abonnementet til Kaspersky appen

Visning af oplysninger om abonnementet og dets betingelser

Begrænset gratis version af Kaspersky -appen

Opdaterer Kaspersky-appabonnementer

Log ind på My Kaspersky ved hjælp af din Google-, Facebook- eller Apple konto

Log på My Kaspersky ved hjælp af QR koden

Fejlfinding ifm. gendannelse af abonnement